Jyväskylän Yliopistonkadun Konttori

 

Yliopistonkadun konttori sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä. Aikoinaan puhelinpalatsina tunnetun kiinteistön modernit puitteet ja palvelut tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia parempaan työntekoon.

Kiinteistön historiaa huokuva julkisivu kätkee taakseen 8 000 neliötä, josta löytyy toimitiloja aina sadan neliön toimistosta tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. Aktiiviset remontointi- ja kunnostustoimenpiteet ovat pitäneet huolen, että talotekniikka vastaa nykyajan tarpeita, ja talon sisustus on uusittu kokonaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Konttorin suurimpia vuokralaisia ovat Keski-Suomen maistraatti, Elisa ja Firstbeat Technologies.

Yliopistonkadun konttorilaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja takapihalta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja konttorin välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskustan kattavat ravintolapalvelut antavat runsaasti valinnanvaraa niin asiakkaiden kanssa lounastamiseen kuin työpaikan yhteisille after work -illoillekin.

Tarvitsetko uudelle yrityksellesi tilaa jossa toimia? Oletko etsimässä toiminnallesi uutta puhtia uusista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Toimitilaa Jyväskylän ydinkeskustasta, kattavien palveluiden ääreltä.

Optimaalinen sijainti

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Yliopistonkadun konttorin asukkaat saavat nauttia keskustan palveluiden yltäkylläisyydestä ja hyvistä kulkuyhteyksistä.

Monipuolisesti toimitilaa

Yliopistonkadun konttorin 8 000 m2 tarjoavat muunneltavaa tilaa erikokoisten yritysten tarpeisiin aina sadan neliön toimistosta tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin.

Persoonallinen kohde

Puhelinpalatsina tunnetun talon julkisivu on entisöity vanhaan asuunsa, mikä tekee siitä kiinnostavan ja persoonallisen näyn Jyväskylän katukuvassa.

Yliopistonkadun Konttori

Yliopistonkatu 28, Jyväskylä

Ota yhteyttä