Tampereen Viinikankadun Konttori

 

Nekalan Pussitehtaana tunnettu Viinikankadun Konttori on Tampereen keskustan kupeessa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa. Viinikankadun Konttori on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta ja aivan valtatie 3:n läheisyydessä, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere.

Kiinteistön on rakennuttanut alun perin Hyppölä Oy vuonna 1976 ja se toimi aluksi paperipussi- ja kirjekuoritehtaana. Kiinteistön kirjeet on nyt kaikki valmistettu, ja nykyään Viinikankadun Konttorissa on useita aktiivisia yrityksiä. Konttorissa toimivat esimerkiksi Caverion Suomi Oy, Cityvarasto Oy, KL-Varaosat Oy, Maalarimestarien Oy, Gronlund Palvelut Oy sekä Redicom.

Tampere on jo pitkään ollut aktiivinen kasvukeskus, joka on pystynyt mukautumaan ja kasvamaan perinteisen teollisuuden vaihtuessa palveluiden tuottamiseen. Niinpä Viinikankadun Konttori on yksi näistä perinteisen teollisuuden merkeistä nykyajan Tampereella. Konttorin hyvä sijainti valtatie 3:n varrella vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, luo mainiot puitteet monenlaiselle yritystoiminnalle. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Tarvitsetko yrityksellesi tilaa jossa toimia? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Pussitehdas logo

Viinikankadun Konttori on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta

Sijainti

Viinikankadun Konttorin vieressä on ruokakauppa, rautakauppoja, ja muuta liikennevirtaa tuovaa liiketoimintaa. Bussipysäkki sijaitsee aivan rakennuksen edessä ja valtatie 3 on lähes vieressä. Tampereen keskusta on vain 1,5 kilometrin päässä.

Vetovoimainen kaupunki

Tampere on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista. Tampere laajenee nyt voimakkaasti länteen ja etelään – luontaista liikettä on tännepäin paljon.

Toiminnalle tilaa

Tampereen Viinikankadun Konttori on hyvä vaihtoehto monenlaiseen liiketoimintaan – olipa kyseessä sitten varastotilaa, toimitilaa tai liiketilaa tarvitseva yritys, meiltä löytyy ratkaisu.

Viinikankadun Konttori

Viinikankatu 49, Tampere

Ota yhteyttä