Vaasan Pitkäkadun Konttori

 

Pitkäkadun Konttori on Vaasan ydinkeskustassa (Pitkäkatu 30) oleva kiinteistö, jossa on tarjolla toimistotiloja ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille kaupungin parhaalta paikalta. Keskeinen sijainti, hyvät parkkeeraustilat ja tammen ympärillä oleva kehittyvä kiinteistö antavat liiketoiminnallesi kunnon menestymisen edellytykset.

Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 HL Backlundin toimesta. Kiinteistössä toimi aluksi Vaasan sairaanhoito-oppilaitos. Silloista kellarikerrosta ja kolmea maanpäällistä kerrosta on myöhemmin täydennetty yhdellä lisäkerroksella. 2005 vuodesta saakka Vasabladet ja HSS Media muuttivat kiinteistöön toimistotilansa. Sittemmin mukaan on tullut Terveystalo ja Multi Print (nykyään Grano). Katutasolla toimivat Eurokangas ja Konditoria Tammipiha, muodostaen pienen ja viihtyisän kauppakeskittymän. Toimistotiloissa puolestaan toimivat muun muassa Terveystalo ja Martela.

 

Tarvitsetko yrityksellesi tilaa jossa toimia? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Pitkäkadun Konttori on vain kivenheiton päässä torilta

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Pitkäkadun Konttori sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Pitkäkadun Konttorin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.

Pitkäkadun Konttori

Pitkäkatu 30, Vaasa

Ota yhteyttä