Kuopion Asemakadun Konttori

 

Asemakadun Konttori on hyvällä sijainnilla Asemakatu 38-40:ssa sijaitseva toimitilakiinteistö. Konttorissa on reilu 3000 m2 toimistotilaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Sijainti on tässäkin kiinteistössä mainio: rautatieasemalle on matkaa 300 metriä, eikä kauppakeskuksetkaan juuri kauempana ole. Täällä on neljä kerrosta täynnä iloista työntekoa.

Kiinteistössä toimii parhaillaan Kuopion kaupungin alaisia organisaatioita sekä muita valtiollisia virastoja, mutta yksityisten yritysten kysynnän myötä tiloihin tulee myös sellaisia. Kiinteistö on kokonaan peruskorjattu vuosina 2006 – 2009 ja vastaa talotekniikaltaan täysin nykyaikaa.

Asemakadun Konttori on käyttäjälleen mukava paikka parkkipaikkoineen, autohalleineen sekä nykyaikaisine sisätiloineen. Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Tarvitsetko yrityksellesi tilaa jossa toimia? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Asemakadun Konttori sijaitsee parhailla pelipaikoilla Kuopion kaupungin ytimessä

Hyvä sijainti

Asemakadun Konttorin sijainti on mitä mainioin. Parkkihalli talossa ja vastapäätä, torille ja rautatieasemalle on kävelymatka. Hotelli ja ravintolat löytyvät parin korttelin päästä.

Vasta remontoidut tilat

Tiloja on remontoitu huolella lähivuosien aikana. Sisätilojen pinnat on pääosin uusittu ikkunoita myöden ja talotekniikka on ajantasaistettu. Nyt käytössä on mm. tilakohtainen jäähdytys sekä uusittu sähkö- ja tietojärjestelmä.

Helppo pysäköinti

Rakennuksen kellarissa on 10 paikan lämmin paikoitushalli. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy tien toisella puolella sijaitsevasta pysäköintitalosta. Kyllä kelpaa hypätä talvella lämpimään ja sulaan autoon.

Asemakadun Konttori

Asemakatu 38-40, Kuopio

Ota yhteyttä