Kuopion Käsityökadun Konttori

 

Kuopion Käsityökadun Konttori on aivan Kuopion ytimessä sijaitseva yrityskiinteistö. Käsityökadun Konttori pitää sisällään toimisto- ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille. Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Käsityökadun Konttori tarjoaa toiminnalle tilaa neljässä eri kerroksessa.

Kiinteistön on rakennuttanut Postipankki vuonna 1974 ja se toimi alunperin Verotoimistona. Verotoimiston pölyt on pyyhitty ja nykyään Käsityökadun Konttorin tiloja elävöittävät lukuisat yritykset. Nykyisellään Konttorissa toimivat Contextia, HLS, HUMAK, Kasvunpilarit, Prime Sales, TulkkausILONA sekä Konsulttitoimisto Seppo Hoffren. Kiinteistöä on remontoitu aktiivisesti vuosien varrella, viimeisimmät muutokset on toteutettu vuonna 2015.

Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

 

Tarvitsetko uudelle yrityksellesi tilaa jossa toimia? Oletko etsimässä jo toimivalle yrityksellesi uutta puhtia uusista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Tapio Lyytinen
tapio.lyytinen@samla.fi
050 401 1954

Käsityönkatu logo

Käsityökadun Konttori sijaitsee loistavalla paikalla Kuopion kaupungin ytimessä

Hyvä sijainti

Käsityökadun Konttori sijaitsee aivan rautatieaseman ja torin kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Rautatieasemalle matkaa on ainoastaan 140m, Kuopion torille 250m.

Vetovoimainen kaupunki

Kuopion monipuolinen elinkeinorakenne, kaupungin panos yritysten toimintaan ja jatkuva kasvu tarjoavat yrityksille maaperän jolla on helppo kasvaa.

Tiloja isosta pieneen

Kuopion Käsityökadun Konttori antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekkin yrittämiselle. Tiloja löytyy laidasta laitaan, paketoituna sinulle sopivaksi.

Käsityökadun Konttori

Käsityökatu 41, Kuopio

Ota yhteyttä